Senderisme

RUTES AUTOGUIADES

de maig a novembre

Pels excursionistes amb ganes de trepitjar nous camins fora dels circuits habituals.

Las rutes autoguiades són una proposta pensada per gaudir de l'entorn d'una forma còmode i pausada.

Són rutes dissenyades perquè sigueu els vostres propis guies, amb la comoditat de disposar d'un detallat llibre de ruta amb tota l'informació i eines necessàries per completar la ruta amb seguretat. Us gestionem tota la logística de la ruta i transportem les maletes perquè pugueu caminar sense pes, perquè la vostre màxima preocupació sigui el gaudir de la ruta que heu escollit.

RUTES CLÀSSIQUES GUIADES

de juny a setembre

Pels somiadors que desitgen descobrir nous paisatges per les rutes més clàssiques del Pirineu.

Pels que busquen una experiència enriquidora plena de natura, convivència i aprenentatge acompanyats d'un guia professional que gestioni la ruta i us ajudi a sentir, escoltar i interpretar l'entorn que ens envolta.

ASCENCIONS

de maig a novembre

Pels que tenen un objectiu d'alçada, el somni de conquerir un cim, el desig de celebrar algun fet important de la vida ascendint un dels cims més emblemàtics i bonics del Pirineu, compartint l'experiència amb els amics, familiars, companys i amb l'ajuda d'un guia que vetlli per la seguretat i el gaudi.

EXCURSIONS DE DIA

d'abril a novembre

Us presentem un seguit de prospostes variades i molt boniques de senenderisme interpretatiu, destinades a conèixer llocs únics del nostre territori. 

Propostes escollides per bons coneixedors de la zona, que us guiarem amb l'estima de qui l'enamora els indrets per on caminareu.

Please reload