top of page

Senderisme

RUTES AUTOGUIADES

de maig a novembre

Pels excursionistes amb ganes de trepitjar nous camins fora dels circuits habituals.

Las rutes autoguiades són una proposta pensada per gaudir de l'entorn d'una forma còmode i pausada.

Són rutes dissenyades perquè sigueu els vostres propis guies, amb la comoditat de disposar d'un detallat llibre de ruta amb tota l'informació i eines necessàries per completar la ruta amb seguretat. Us gestionem tota la logística de la ruta i transportem les maletes perquè pugueu caminar sense pes, perquè la vostre màxima preocupació sigui el gaudir de la ruta que heu escollit.

RUTES CLÀSSIQUES GUIADES

de juny a setembre

Pels somiadors que desitgen descobrir nous paisatges per les rutes més clàssiques del Pirineu.

Pels que busquen una experiència enriquidora plena de natura, convivència i aprenentatge acompanyats d'un guia professional que gestioni la ruta i us ajudi a sentir, escoltar i interpretar l'entorn que ens envolta.

ASCENCIONS

de maig a novembre

Pels que tenen un objectiu d'alçada, el somni de conquerir un cim, el desig de celebrar algun fet important de la vida ascendint un dels cims més emblemàtics i bonics del Pirineu, compartint l'experiència amb els amics, familiars, companys i amb l'ajuda d'un guia que vetlli per la seguretat i el gaudi.

EXCURSIONS DE DIA

d'abril a novembre

Us presentem un seguit de prospostes variades i molt boniques de senenderisme interpretatiu, destinades a conèixer llocs únics del nostre territori. 

Propostes escollides per bons coneixedors de la zona, que us guiarem amb l'estima de qui l'enamora els indrets per on caminareu.

Please reload

bottom of page