top of page

Activitats d'Estiu

Vies d'escalada clàssiques

Si hi ha un lloc privilegiat per escalar en roca, aquest és Catalunya.

Hi ha milers de vies de totes les dificultats, de les més fàcils a les més difícils del món, tot tipus de roques i equipaments, des de vies completament equipades a vies d’autoprotecció i el millor clima per escalar. Per tot això, Catalunya ha esdevingut un destí mundial de l’escalada.

Els guiatges i cursos d’escalada que us proposem us faran descobrir els racons i les vies més fascinants. Animeu-vos!.

Crestes del Pirineu

Crestejar, caminar, grimpar i equilibrar-nos sobre les roques i agulles....

Gaudir d’una panoràmica impressionant sentint el silenci, el buit sota els peus, l’aire a la cara, la llibertat de moviment, el company de cordada... 

Crestejar, és una activitat fantàstica per a totes les persones amb ganes de conèixer la muntanya una mica més enllà dels senders habituals i que busquen l’aventura sobre el fil de les muntanyes.

Muntanyes del Pirineu

El Pirineu és casa nostra. Deixeu que us guiem des del fons de les valls als cims més bells, per les rutes clàssiques o per les més aèries i verticals. Podem anar als cims més famosos com l'Aneto, el Mont Perdut o el Midi d'Ossau, o als més allunyats i salvatges com el Mont Roig.

 

Ascensions als Alps

Les activitats als Alps ens endinsen a grans muntanyes de paisatges fascinants, llargues glaceres, arestes esmolades, valls profundes.

Als Alps escalarem muntanyes de somni de 4.000 m on els grans alpinistes europeus com Messner, Bonnati, Rebuffat, Destivelle hi van deixar la seva emprempta.

 

Please reload

bottom of page