top of page

Escola Esquí Nòrdic i Muntanya

Ja fa molts anys que treballem en el món de l'esquí nòrdic, i després de 12 anys gestionant l'escola d'esquí de Sant Joan de l'Erm ara ens podeu trobar a l'Estació d'Esquí Nòrdic d'Aransa.

L'esquí nòrdic i les activitats nòrdiques que proposem permeten desenvolupar una pràctica esportiva i lúdica dins d'un context d'una estació de muntanya. Les activitats es realitzen entre  boscos nevats i esplendorosos, en un entorn natural preciós i amb grans panoràmiques a la Serra del Cadí i la Cerdanya.

Venir-hi a passar uns dies fent activitats és una manera d'apropar-nos a la natura que possibilita una convivència única amb l'entorn.

PACKS ACTIVITATS FAMILIARS

De desembre a abril

Oferim tot un seguit d'activitats nòrdiques dissenyades perquè gaudiu amb família d'un dia a la neu tot aprenen a esquiar, anar amb raquetes de neu a construir un iglú o observar la neu amb una lupa.

CLASSES PARTICULARS D'ESQUÍ NÒRDIC

De desembre a Setmana Santa

Oferim tot un seguit d'activitats dissenyades perquè gaudiu i apreneu a desenvolupar-vos per el medi innivat. Des de l'esquí fins a la construcció d'iglús.

 

CURSOS D'ESQUÍ NÒRDIC

De desembre a Setmana Santa

Cursos de caps de setmana o més dies amb l'objectiu d'introduir-vos en l'aprenentage de l'esquí nòrdic com activitat lúdica i esportiva realitzada al medi natural.

RUTES GUIADES AMB RAQUETES DE NEU

De desembre a Setmana Santa

Us proposem diferents opcions de rutes guiades per l'entorn de l'Estació d'Esquí Nòrdic d'Aransa.

VIATGES NÒRDICS AMB ESQUÍS O RAQUETES

De desembre a Setmana Santa

Us proposem diferentes experiències d'esquí nòrdic on  gaudir del plaer de lliscar per la neu per diferents paratges. Us organitzem la logística i us guiem en aquest viatge per la muntanya hivernal.

Please reload

bottom of page