Esquí Nòrdic i Raquetes de Neu

Ja fa molts anys que treballem en el món de l'esquí nòrdic, i en fa set que gestionem l'escola d'esquí de Sant Joan de l'Erm.

L'esquí nòrdic i les activitats nòrdiques que proposem permeten desenvolupar una pràctica esportiva i lúdica dins d'un context d'una estació de muntanya. Les activitats es realitzen entre els boscos nevats i esplendorosos de Sant Joan de l'Erm, situat dins del Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Venir-hi a passar uns dies fent activitats diverses i dormir en un refugi de muntanya a peu de pistes és una manera d'apropar-nos a la natura que possibilita una convivència única amb l'entorn.

CLASSES PARTICULARS

De desembre a Setmana Santa

Oferim tot un seguit d'activitats dissenyades perquè gaudiu i apreneu a desenvolupar-vos per el medi innivat. Des de l'esquí fins a la construcció d'iglús.

 

CURSOS NÒRDICS

De desembre a Setmana Santa

Cursos de caps de setmana o més dies amb l'objectiu d'introduir-vos en l'aprenentage de l'esquí nòrdic com activitat lúdica i esportiva realitzada al medi natural.

RUTES GUIADES AMB RAQUETES DE NEU

De desembre a Setmana Santa

Us proposem diferents opcions de rutes guiades per l'entorn de l'Estació d'Esquí Nòrdic de Sant Joan de l'Erm

VIATGES NÒRDICS

De desembre a Setmana Santa

Us proposem diferentes experiències d'esquí nòrdic on  gaudir del plaer de lliscar per la neu per diferents paratges. Us organitzem la logística i us guiem en aquest viatge per la muntanya hivernal.

CENTRES EDUCATIUS

De desembre a Setmana Santa

Amb les propostes escolars d'esquí de fons pretenem que les escoles passin uns dies gaudint de l'entorn i de la neu.  Les estades poden ser d'un o més dies, dormint a un refugi de muntanya que farà que la vostra estada sigui inoblidable.

Please reload

SENDERISME 

   Les nostres rutes

        L'Altra Cara de la Forca

        Lo Pallars Fer

        Entre Refugis

   Rutes de varis dies

        Carros de Foc

        La Porta del Cel

        Cavalls del Vent

        Altres propostes

   Ascensions

ESQUÍ NÒRDIC 

   Centres educatius

   Classes particulars

   Cursos nòrdics

   Guiatges nòrdics

ESQUÍ NÓRDICO

   Centros educativos

   Classes particulares

   Cursos nórdicos

   Guiatjes nórdicos